۶-اگر ماندن در خانه محلیها را به بقیه ترجیح دادید از آنها سراغ نانهایی مثل تموشی،نان دستی و نان بالاتابه را بگیرید، نان های اینجا که با آرد، روغن و سوراغ درست میشود جزو جذابه های سفر است.
۷-راه های دیگری هم برای اقامت هست. یک راه هم این است که به ساحل محیط زیست بروید و در کانکسهایی که برای مسافران ساختهاند با قیمت کمی بمانید. انتخاب دیگری هم هست اینکه به قشم بروید و ماندن در یکی از هتل های قشم را انتخاب کنید.
۸-کمپ زدن در جزیره هرمز طرفدار زیاد دارد و یکی از انگیزههای سفر هم همین است. برای من و شمایی که درگیر زندگی شهریم، کمپ کردن و چند روز را کنار دریا بودن و مثل بدویها زندگی کردن حتما حال و هوای دیگری دارد. فقط اینکه باید وسایل کافی کمپ زدن با خودتان همراه داشته باشید، چیزهایی مثل چادر، چراغ خوراک پزی، ظرف و ظروف برای پخت و پز، کتریای که وقتی هوس چای روی آتش کردید، همیشه حاجت دهد.
۹-هرمز پر از صخره است و شاید هوس کنید چادرتان را روی یکی از آنها علم کنید، ولی باید حواستان باشد اگر جزیرههای کوچک اطراف را برای چادر زدن انتخاب میکنید حتما آب و غذای کافی با خودتان ببرید، چون در آنجا خبری از سوپر مارکت و خانههای محلی نیست و اگر آذوقهتان تمام شود باید یا بروید نزدیک ساحل و منتظر قایقهایی شوید که چند ساعت یکبار از آنجا رد میشوند یا اگر آدمی آن اطراف پیدا شود باید همچون مهمانی ناخوانده بر سرش خراب شوید که صورت چندان خوشی ندارد.
۱۰-اگر چادر میزنید مراقب باشید که از دریا به حد کافی فاصله داشته باشید چون نصف شبها آب به خاطر جزر و مد بالا میآید و اگر نزدیک دریا چادرتان را زده باشید ممکن است آب وارد چادرتان بشود یا صدای آب انقدر نزدیک باشد که خواب به چشمتان نیاید.
۱۱-در هرمز تنها یک ساندویچی وجود دارد، ولی راههای دیگری هست. مثلا میتوانید به محلیها غذاهایی که میخواهید سفارش دهید تا آنها برایتان بپزند. درهرمز قلیه ماهی یکی از غذاهای پرطرفدار است، یکی از دلایلش هم این است که با ماهی تازه درستش میکنند. انتخاب دیگر این است که خودتان وسایل پخت و پز داشته باشید و روی چراغ خوراک پزی غذا درست کنید و نشان دهید که چند مرده حلاجید.